När internet har glömt oss, ska jag följa dig ändå


Just nu känns allt så overkligt, det känns som att jag inte alls hänger med. Dagarna bara rusar fram och jag kan inte göra så mycket mer än att försöka ta vara på varje ögonblick, varje minut och varje sekund. För snart kommer jag kastas in i en ännu overkligare verklighet. Jag förstår inte alls hur man kan känna så mycket på samma gång, hur alla tankar får plats i huvudet. För det är många det kan jag lova er. Framför allt undrar jag vad i helvete jag tänkte när jag bestämde mig. Jag är inte alls säker på att jag kommer klara det här, jag kan inte alls se mig själv helt ensam på andra sidan jorden. 

 

Insåg igår hur underbara vänner jag har för att inte prata om hur lättlurad jag är. Jag trodde att vi var påväg in till stan för ett resturang besök men icke sa nicke. Mina fina tjejor hade dukat upp massa gosaker på en filt. Så det var där kvällen spenderades, med massa prat och ännu mer skratt. Så glad att jag har er, vet dock inte vad jag har gjort för att förtjäna det men något bra måste det ha varit!

 

Börjar bli lite smått snadard att skriva ett inlägg och sen glömma publicera, livet verkar komma imellan. Nu sitter jag en centimeter ifrån dataskärmen och tangentbordet med kutig rygg som en närsynt gammal tant, anledningen är att jag är för lat för att hämta glasögonen och då får det bli såhär. Ska svepa mitt kaffe nu och sedan göra mig i ordning.

Mina damer och herrar låt mig presentera Bon Jovi


(inte min bild, den är från google mannar)
Igår var jag på Bon Jovi, riktigt grym konsert kan jag lugnt säga! Galet att ha sett honom live (långt ifrån men ändååå), har liksom lyssnat på honom sen jag var liten fram tills nu och jag har inte några planer på att sluta i framtiden heller! Det var kul att se hur blandad publik det var, allt från små tjejer/killar till gubbar och gummor med vitt krulligt hår och allt därimellan, klädstilar fanns det också tusen varianter på ... och det säger en hel del om hur många människor han har påverkat med sin musik!
 
Nu ska jag pallra mig ut i solen, see ya!

Wake up with a plan of action, go to bed with satisfaction


Mit liv just nu känns det som... tagga sommar13 livet!
Bästa citatet jag har hört ↑

Lets get lost


Stay golden


Kvällen igår spenderades hemma hos Matilda. Vi cyklade faktiskt till och med dit, då är det sommar! Badade och satt ute ett tag innan Eurovision började, kan dock inte påstå att vi kollade särskilt mycket. Vi skruvade ner ljudet och satt och pratade istället. Det tog inte så lång tid innan vi förflyttade vi oss ut igen och lyssnade på musik och bara pratade! Kommer sakna sådana här kvällar grymt mycket så jag får passa på att ta in så mycket jag kan medans jag fortfarande har möjlighet.
 
 
 
 
Dat face!
 
 
 

You think I'm crazy? You should see me with my best friend


heeeello! för någon dag sedan tog jag och Frida våra kameror, två koppar kaffe ooch en högtalare och begav oss till en äng där vi tog ett antal bilder (802 för att vara exakt). Jätte mysigt verkligen! Finns det något bättre än att ha shorts på sig, gå utan skor i gräset med ett skratt på läpparna?  och lite musik på det såklart.
Så här slutade de flesta av bilderna↓ svårt att vara seriösa kanske?

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Details




 
 

Rubrik


hej på er!

Som ni märker har det varit lite tomt på bloggen ett tag men ju ljusare det blir ute desto mindre tid vill man spendera framför datorn. Ska försöka bättra mig men kan inte lova något hehe. Skönt med långhelg har det iaf varit, både hänt roliga saker och mindre roliga saker. men allt som allt har det varit braaa!
 
Kan ju lugnt säga att ångesten/förväntan/glädjen/nervositeten och alla andra tusen känslor inför min avresa börjar smyga sig på. Ställer mig frågan vad fan håller jag på med tusen gånger varje dag, för... vad fan håller jag på med?Jag vill så gärna åka men samtidigt inte alls längre... Så jag gör som jag alltid gör övertänker allting.
 
 
en liten tankeställare får ni också  (Y)
 
hehe skrev det här för någon dag sedan men råkade visst glömma publicera...oouuupsiie!
 

If I could be like that...


sommarkänslor! ♥


Är på strålande humör idag! mycket på grund av att jag började dagen med att springa, då blir jag alltid glad. efter duschen hann jag äta frukost i lugn och ro med mamma och pappa, inte alltid jag hinner det på morgonen. Solen skiner idag också! UNDERBART! Mamma hade också köpt jordgubbar till mig, så sen jag kom hem har jag suttit i solen och njutit av jordgubbar! Sommarkänslor?! älskar det!
 
Hade tänkt åka förbi centrum påvägen hem och ta kort till mitt visum, men klantig som jag är spillde jag te över mina byxor precis så att det såg ut som att en olycka hade skett. Jag lyckas alltid med såna saker...men vi fick oss ett rejält skratt i bilen iaf. När jag hade bytt byxor begav jag mig ner till centrum och tog kortet...blev det bra då? såklart inte! skit fult men som mormor alltid säger att hennes mamma sa "tror du att du ser bättre ut?". Antagligen inte. aja ska sätta mig i solen en stund till nu. ciao
 
lite bilder från gårdagen↓

födelsedagsfrukost a'la Mobergs
 
 pigga och glada!
 
 lite tjockare blev man ju lugnt sagt
 
 
 

well said my friend...


5e maj!


   
19 år, det är sick! Stooooort Grattis till dig. Love you bro!
 

nä men det är ju lördag!


 
Jag är helt normal jag lovar! Notera min chokladkalender på hyllan haha! Har jobbat hela denna dag som den hardworker jag är (hehe glöm det faktum att det här är enda gången den här veckan jag jobbat ), kom hem nyss och väntar på att mina tjejor ska komma för en myskväll i garaget. ååh vad det där inte lät mysigt, garaget... jo men precis vi trycker in oss bland alla cykelpumpar och spindlar...fast näää. Nu ska ja gå ner och titta till luren, hej på er!

youth is like diamonds in the sun, and diamonds are forever


Hejsan! Tänkte bara kika in på bloggen lite, vilket jag har blivit hyfsat dålig på på senaste tiden. Idag är vi lediga, perfekt eftersom det är sol och allt. Känns knappt som att jag går i skolan längre, sen onsdagen förra veckan har jag haft 3 lektioner (!) ganska skönt om jag får säga det själv.
Dagens to do list:
  • springa
  • sola
  • städa upp efter bombnedslaget som tragiskt nog skett i mitt rum, pray for vallmovägen
  • plugga
 
 
 

1:a maj


hej hej bloggen!
 
Har precis ätit frukost och funtar på om jag ska ut och springa först och sola sen eller sola nu och springa ikväll... i-lands problem så det skriker om det men that's whats going on at the moment.
 
 
Igår var det valborg som jag har svårt att tro att någon missat. Vi åkte in till Uppsala där det var galet mycket folk. Lite överskattat tycker jag nog att det var men det var kul iaf!  Vädret vare ju inte heller det bästa men allt blir ju vad man gör det till.
 
I helgen var jag på en preparation weekend med EF. Det var långt över mina förväntningar! Alla där var ju i samma situation och det var riktigt skönt att kunna prata med människor som förstår alla känslor man har. Och nu är jag mer taggad än någonsin på att åka! Det närmar sig med stormsteg, bara 84 dagar kvar nu. KNAAAS