idag är det ingen vanlig dag...


...för idag är det mammas födelsedag! yes sir. Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka och äta på en indisk resturang, supermys tycker jag. Det här får bli ett riktigt kort inlägg för nu ska jag ner och umgås med födelsedagsbarnet, som iofs inte är ett barn men ni förstår poängen.
Döm inte bilden, det är inte konstigt att vi ser lite halvt döda ut med tanke på att det var cirka 40 grader och sol

 
 

Torsdag


sitter i skolan och har ämneshandledning, med andra ord får man jobba med vad man vill. Jag har faktiskt varit duktig och gjort lite webutvecklling. Lyssnade på Daniel Adams-ray hela dagen igår, lite smått nostalgi över det. I bilen påvägen hit lyssnade jag och Frida på massa gamla låtar bla. Markoolio, han är kung! Jag älskade verkligen hans låtar när jag var liten.
 

If you don't know where you're going, any road will take you there


Jag känner att det har blivit ganska mycket USA relaterade inlägg de senaste dagarna, men det är ju trots allt en USA blogg. Efter skolan idag åkte jag in till stan där jag och pappa gick på ett informationsmöte hos EF. Det var mycket nytt men också ganska mycket jag kan relatera till från vad Simon har berättat. Nu har jag hur som hellst tusen nya tankar i huvudet och om jag var taggad när jag skrev förra inlägget är jag ännu värre nu. Gaaah vill åka nuuuu! Min bror kommer bli terroriserad med frågor de närmaste dagarna mohahaha, jag skulle kunna skriva hur långt inlägg som hellst fullt med funderingar inför USA men jag gissar på att det inte skulle vara intressant för någon annan än mig själv så jag skippar det.

HOST FAMILY- check!


Jag har precis pratat med EF, som hade fått alla papper från USA så nu är min placering hundra procent säker! Jag har till ocj med blivit inskriven i Montgomery County High school, som alltså är den skolan jag ska gå på nästa år. Sitter för mig själv i soffan och hypear lite smått som den tönt jag är. Sitter och tittar på bilder från skolan och vill packa väskan och åka nu. om jag inte fattar allt helt fel kommer jag nästa år att vara en INDIAN, och skolans färger är röd, blå och vitt.
inte hundra på att allt stämmer eller att de här cheerleadersarna är från montgomery HIGH school, så ta allt med en nypa salt.
brb ska bara geaka fakta om min hostfamily
 
 

Väldigt random inlägg


En sak med USA är att det är så stort, och allt i landet är så stort. Det är inte bara det vanliga man tänker på alltså som storleken på läsken man beställer på resturang eller hamburgarna osv, utan vad som förvånade mig var att verkligen allt är större: växter, byggnader, bilar, you name it.
  Det är stora klimatskillnader från plats till lats också. När vi var och hälsade på min storebror som hade varit utbytesstudent i Seattle i ett år åkte vi upp till mount rainier som är ett berg strax utanför seattle. Det sjuka var att nere i Bonney lake, staden Simon bodde i,kunde man gå runt i shorts medan uppe på mount rainier hade vägarna precis öppnat (vägarna är stängda pga av snö under vintern) och då var det ändå i slutet juni. Det var inte lite snö heller, vi åkte förbi flera stugor som man knappt såg eftersom de var helt begravda i snö.

When nothing goes right, go left


 
Jag vaknade för ett tag sedan och sitter nu och dricker en mango smoothie. Jag vet inte riktigt vad som händer idag men hade iaf tänkt att gå ut och springa.
have a good one!

Would you?


 
skulle ni? jag är inte så säker.

You make me smile


Den här dagen har spenderats med Alicia. Vi gjorde inte så mycket utan satt mest och pratade , eftersom vi inte hade setts på några veckor hade vi en hel del att prata om. Jag älskar när det kan vara så att det kan gå veckor och ibland någon månad då vi knappt har någon kontakt alls och sen när vi träffas igen är det som att vi inte skiljts åt alls, man vet alltid var man har varandra iaf.
 
 
 Fula som få men det är så vi rullar
 

Dare to dream


idag har hittils varit en riktigt seg dag. Fast nu hade jag tänkt att göra en riktigt stor rensning av garderoben och slänga/ge bort alla kläder som bara ligger och tar upp plats i garderoben. Jag känner att jag verkligen behöver fylla på med nya kläder också så min tanke är att åka och shoppa någonstans antingen idag eller imorgon. Dock så tycker jag inte att jag hittar något i Sverige längre, det låter jätte gay men jämför man med shoppingen och priserna i USA/London suger sveriges utbud. Jaja får lägga ner den attityden nu något lär jag ju hitta!
PEACE
 


Even heroes have the right to bleed


Jag har inte haft några lektioner idag vilket har varit skönt. Tränade och tog det lugnt imorse sen åkte jag hem till Frida. Eftersom det var så fint väder idag tog jag med kameran och vi passade på att ta massa bilder, sjukt kallt var det men inget som vi badasses inte klarar av. Några stycken ↓
 

 
 
snygg-frida 
 

Cheesecake broes!


För tillfället är farmor och farfar här på middag. Snart är det dags för efterrätt, cheescake, mums. Idag får bli en cheat dag. Förlåt att jag inte har uppdaterat något idag. Jag har varit i hos Frida i skogen "bland kottar å råmande kor". Ska återvända till samtalet nu, lägger upp lite bilder från dagen senare.puss

Throwback


Det brukar ju vara throwback-thursday, men jag kör på även fast det bara är onsdag dock ingen lång tillbakablick utan bara några månader. Jag var i London i november på en weekend med min barndomsvän Alicia och våra mammor, skit mysigt var det. något jag verkligen rekomenderar. Det blev inte så mycket bilder eftersom vi mest sprang runt i massa affärer mesta delen av tiden. Som sagt får ni chansen att åka till London gör det!
 
At the airport
 
 
 
 
Glada Tjejor utanför Victoria's Secret
 
Julpynt i Covent Garden

Kartan var framme en del
 
 
 
 
 

Suprised?


Hahah ledsen att säga det men det är inte jag :)