Things girls lie about


 
jag tycker faktiskt att hennes videor är roliga, so don't judge!
Anledningen till att jag inte har orkat blogga de senaste dagarna eftersom jag har varit sjuk och det finns inte så mycket att skriva om. Iidag har jag spenderat största delen av dagen i soffan framför datorn och tvn. förutom när jag tog mig ut på en promenad med Alicia i någon timme. Bloggar kanske senare.  

Tisdag


Kom hem från jobbet runt 22 och har inte gjort något speciellt sedan dess. Innan jobbet åt jag på Jensens Böfhouse med Julia, Djana och Sara. Både gott och mysigt! Något som däremot inte är lika mysigt är att jag har blivit sjuk... Ont i huvudet, halsen och kan knappt andas men heey man ska inte klaga, det kunde ha varit värre.
inte direkt en ny bild men yolo

Smootihe



Godaste återhämtningen efter träning om du frågar mig! Den här är gjord på jordgubbar, mango och kesella.

God morgon!


Jag vaknade för ett tag sedan och har än så länge bara hunnit säga hejdå till mamma som ska upp och åka halvVasan och nu sitter jag och ska precis äta frukost. Det blev min älskade standard frukost, avokado och skinkmacka och en kopp kaffe. Istället för knäckebröd (som brukar vara godast) rostade jag något fullkornsbröd så vi får se om det lyckas slå gamla hederliga knäckebrödet.
Gårdagskvällen spenderades med massa "catch up" med Linn och Elin, tanken var att vi skulle spela något spel eftersom att kolla på film var struket redan innan, lycka till att hänga med i en film när man inte har setts på länge och har maaassor att prata om. Det blev dock bara prat, vilket är heelt okej med mig.

The script


 
Har för tillfället fastnat i en period där jag lyssnar massor på the script. De har lite speciell musik ibland men de får ändå tummen upp av mig.

life is short so smile, while you still have theet


Idag har varit en lång dag. Började tidigt med ett litet träningspass, sedan frukost och iväg till jobbet. Kändes dock som att tiden släpade sig fram...kom hem runt åtta och sedan dess har jag varit parkerad i soffan framför en film. Morgondagen kommer i princip se likadan ut, med jobb. Bara att hoppas att min hals inte blir sämre om min röst ska hålla hela dagen. Japp det var nog det enda jag hade att rapportera från mitt ytterst intressanta liv för tillfället.  MIn dator kommer dö vilken sekund som hellst och jag orkar inte springa upp och hämta en laddare så jag avrundar det här nu. Ciao!

don't ask why, ask why not


Snart är det sportlov och jag känner att det kommer bli riktigt skönt! Jag sitter och försöker plugga eftersom jag har två stora inlämningar som ska in imorgon och jag har knappt börjat, det kommer med andra ord bli en lång kväll för mig. Enda problemet är att jag inte har någon motivation alls...inte till någonting alls egentligen. Det kanske har märkts eftersom jag inte direkt har varit aktiv på bloggen den här veckan. Det känns mainstream att säga att jag vill ha sommar, men jag orkar helt ärligt inte med det här vädret längre. Jag MÅSTE ha värme snart. Dessa bilder beskriver mina känslor för vädret, skolan och livet för tillfället

 
 
 
 
 

Teenage Kicks


 
Bra sak att göra, Go One direction! 

this.


Kill them with kindness


Har precis ätit frukost i min ensamhet. Ska snart gå upp och träna ett tag för sen är det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för ännu ett pass på jobbet. Citatet i rubriken får man uprepa för sig själv gång på gång när det är någon riktigt otrevlig människa som svarar, vissa människor kan verkligen vara bittra! Ointressant inlägg, jag vet! Men jag har haft fullt upp så jag har inte något roligt att berätta. Måste jalla nu. Uppdaterar senare skulle jag tro. Btw är det bara på min dator som min blogg är helt grå? Måste försöka fixa det på något sätt isf.
Lägger upp en badass bild bara för att jag kan
 

XOXO


God morgon! Ännu en sovmorgon den här veckan. Så dagen har startat riktigt bra, jag vaknade iofs ganska tidigt av någon anledning och kunde inte somna om, förmodligen har jag bara mycket att tänka på. Iaf så har jag tittat på ett avsnitt av Gossip girl och jag kan bara säga att jag är helt kär i Chuck. För tillfället är han iaf gulligaste killen och det är ju inte direkt det man trodde om honom i början. Dör lite för den här bilden, skön outfit!

Happy valentine's day!


Kom precis hem från skolan, sitter just nu med mamma och myser med en kopp te och mumsar på lite jordgubbar! Bästa som finns.Det blir bara en kort paus hemma sen är det dags att ta sig till jobbet. Kommer hem vi halv tio ungefär får se om jag bloggar något mer då.


Standard med choklad på alla hjärtans dag, har dock inte ätit någon ännu men dom här godbitarna fick jag av mis padres imorse.

My life ↓


13 februari, people


Dagen började med sovmorgon i en timme, kändes riktigt bra. Dagen har dock varit ganska händelselös så jag har tyvärr inget nytt att rapportera. Imorgon är det alla hjärtans dag, är ni lika forever alone som jag eller har ni någon att dela dagen med? (ställer frågor och leker att någon kommer svara, yes that's me). Känner at min bloggning inte är särskilt intressant just för tillfället, därför har jag inte uppdaterat så bra på senaste tiden. Hoppas det blir bättre i framtiden.
 
Känner starkt att det där kommer vara jag imorgon! Fast jag är glad ändå ensam är stark eller vad burkar man säga
 

You can't have a better tomorrow if you're always thinking about yesterday


Idag är det tisdag, you no say? Fast ärligt talat har jag trott att det har varit onsdag större delen av dagen av någon okänd (och mystisk) anledning  iaf så har jag precis kommit hem från min första pass på jobbet. Det gick bra när jag väl hade kommit in i det. Ska bli riktigt skönt att tjäna lite egna pengar för en gångs skull. Ska sätta mig och försöka plugga lite spanska men känns ganska hopplöst eftersom ögonen går i kors av trötthet så det kanska blir sängen istället. om inlägget är osammanhängande beror det förmodligen också på att min hjärna håller på att lägga av pga överanträngning hehe
Eftersom jag inte har några nya bilder att bjuda på för tillfället får ni njuta av den här ↓ som ganska precis beskriver våran vänskapstrio. Ordet jag söker är mongoliska