CUZ IM ON TOP OF THE WORLD!


Sjukt härliga männsikor hela bunten! PIIIIINK VIKINGS!

I'd fly you to the stars and back again


 

91 days to go...


hej min lilla läsarskara, har ni haft en bra dag?
 

Sjukt vad tiden går fort, det känns som att jag alltid skriver om det men det är galet! Jag åker om mindre än hundra dagar och om jag känner mig själv rätt kommer sista tiden gå ännu fortare, speciellt nu när solen börjar vakna till liv och sommaren är påväg. Hela våren ser man fram mot olika saker och vips så kommer jag stå på flygplatsen för att lämna den trygga svenska marken och byta ut den mot något helt okänt... just nu vet jag inte om det är positivt eller negativt att det går så fort, vill åka nu men samtidigt pausa tiden. Fast om jag ska jag vara helt ärlig så är jag mer rädd för att komma hem efter utbytet än att faktiskt åka. Det kanske låter helt knas men så är det, jag är så otroligt rädd för att bli typ... bortglömd. Konstigt också att jag redan tänker på hemkomsten innan jag ens åkt. Jag har massa funderingar allt från hur huset ser ut, till hur jag kommer ta mig till skolan. Eller bara en sån sak som hur jag ska hälsa på familjen när jag möter dom på flygplatsen.
 
Liiiiten del av alla tankar som snurrar i mitt huvud för tillfället skulle kunna skriva mycket längre men jag tror inte någon bryr sig.

and the walls kept tumbling down


Monday tomorrow =


hejhejhej


Fredag idag för er som har missat det hehe, själv är jag väldigt dagförvirrad at the moment så det är lika gärna något jag skulle kunnat glömma.
söt. geniet själv höhö
Igår påväg hem från jobbet måste jag och Sara ha åkt med världens långsammaste busschaufför, som redan var sen men körde långsammare än en snigel. Vi håller på att missa vårt tåg men no stress lilla gubben ta din tid du. så vi åkte med ett senare tåg och sen behövde jag sätta mig och skriva en engelska uppsats som heelt hade fallit ur mitt huvud. Så nu är jag hyfsat trött men som sagt det är fredag så jag ska nog överleva.  Tagga webutveckling nu på morgonen! Måste börja fixa mig nu. Kanske uppdaterar senare (inte så troligt, men mirakel händer varje dag).

my life at the moment


Ligger för tillfället på en yogamatta och andas ut, har legat här ett tag nu men orkar inte resa mig hehe! Datorn var inom räckhåll och eftersom jag inte bloggat på någon dag tänkte jag ta och göra det nu. Idag har jag inte gjort mer än att titta på big bang theory och sprungit och det gick väl sådär. 
NOTE TO SELF: drick aldrig tre koppar kaffe innan du går ut och springer, ingen bra koffeikick utan du mår bara illa människa!
 
Annars då? Vad händer i mitt liv, ingenting alls skulle jag vilja påstå, hinner knappt med att leva, skolan går sämst för tillfället, all min tränings motivation är borta och jag går runt med påsar; aka icakassar under ögonen. Därav dålig bloggning. Inte för att jag har särskilt många läsare så det är väl inte direkt en katastrof egentligen.
positivt inlägg i know! men nu måste jag hoppa in i duschen.


Ska iväg med till kusinerna och fika snart eftersom Viktor har fyllt år. Ni kommer att märka att våren i min familj = släktkalas i princip varje helg, alltid någon som fyller år. Ska fixa i ordning lite på mitt rum och sedan försöka ta lite bilder på väskan (inte för att ni inte har sett en MK väska förut men ändå !) innan jag går dit så måste öka takten.
 
 
Mums!
 

Saturday


Hejsan!
Uppdateringen har inte direkt varit på topp några dagar nu...men jag har verkligen haft fullt upp på dagarna och på kvällarna har jag stupat i säng och slocknat på noll och ingenting hehe.
 
Imorse vaknade jag tidigt och kunde inte somna om så jag bestämde mig för att gå upp och göra scones till pappa som kom hem från Bahamas imorse. Med sig hade han.... (trummvirvel) min väska! överlycklig blev jag.
 
Finis!
Efter det blev det en springrunda börjar äntligen kännas skönt igen! Och sedan shopping med Elin i stinsen (invigde väskan, tummen upp för det), det var såklart super mysigt. Nu sitter jag i soffan och vet inte vad jag ska göra med resten av dagen, eller kvällen kanske man ska säga nu. 
 
 

Kindness boomerang


 
 
Den här videon såg jag förra året och kom nyss att tänka på den, verkligen viktigt budskap.  Tycker att du som läser det här borde ta några minuter att titta på den här.
 
Man behöver inte göra något stort ibland räcker det med ett litet leende för att vända någons dag till det bättre och det kostar inte dig ett enda öre. Så gott Folk sprid glädje! Det ger dig så mycket tillbaka för även om  personen kanske inte ler tillbaka till dig,  så vem vet den här personen kanske behövde just det, ett litet ynka leende för att orka med dagen  ...eller det där jobbiga mötet han eller hon är påväg till. Jag blir iaf glad av att le så vad har jag att förlora. Kanske ler han eller hon mot nästa person den möter och vips så sprids ditt leende!
 
Nu måste jag dyka ner i mina Naturkunskapsböcker, peace Brothaaas!
 
 

8 april 17.37


Höll på att dö av hunger påvägen hem från skolan, men jag lyckades mot alla odds ta mig hem och få i mig lite youghurt innan jag avled. Annars har dagen varit bra , eller första halvan kanske man kan säga. Massa skratt men sen fick min energi ett abrupt slut på Naturkunskapen.

8 april 06.47


Då var det dags att komma tillbaka till verkligheten igen...tidiga morgonar och långa dagar. Känner mig lite som en zombie men det här ska vi nog klara. Who am I? I AM A CHAMPION! (hahah). Har inget kul att skriva så jag borde runda av det här inlägget.
Kanske uppdaterar från skolan who knows? Jaja måste kila!
 

godmorgon världen!


hejhej
Har precis kommit hem från en springrunda, och väntar på att duschen ska bli ledig. Mamma har nämligen också varit ute och sprungit men om ni tror att vi gjorde det tillsammans tror ni fel, jag kan verkligen inte springa med någon annan för då ger  jag bara upp, jag måste springa med pumpande musik och inte bry mig om något annat än min egna takt. Invigde iaf mina nya springbyxor!
 
Gårdagen spenderades i solen och i vilunda hallen (max en timme dock!), tittade på frida som tävlade där. Jag pratade även en del med min värdmamma som var påväg hem från Colombia. Vi pratade mest allmänt men också lite om några planer som eventuellt blir av i höst (hoppas!), men det är bara prat än så länge så det känns inte som någon idé att skriva vad för något än.
 
Eftersom pappa har systemkameran och jag hatar kompaktkameror har jag lite brist på kvalitébilder.

I love you New York


åååh imorse vinkade jag av pappa som ska till USA, jellous much ?! Först ska han till New York sen vidare till Bahamas. Han ska bo på samma hotell som vi gjorde i somras Hilton, så den jäveln får ju äta på godaste 24/7 Dehlin! Skulle ge vad som hellst bara för en frukost där! Bara för att jag blev lite smått nostalgisk nu får ni se lite bilder från i NY i somras. Vi var där några dagar bara så vi shoppade heeela tiden stannade knappt för att äta! Vi åt på den kära Dehlin på morgonen och någonting snabbt på kvällen, men det berodde på värmen också man blir inte hungrig då
Enjoy!
 
 
Hotellet
 
m&m store (lite smått blanka i ansiktet men vad gör det?)
 
vi hitttade Sverige bland alla lander wieee
 
 
mat från the halal guys , bästa!
 
Värmrekord i större delen av landet
 
 
 
 
poesi i Central park?
 
Fast näää
 
 
 
Ni som tittar på Gossip girl kanske känner igen den här bron? Det är iaf här som Blair matar ankorna!
 
 
Sötisar
 
 
 
Uppträdande på gatan
 
 
 
Paus i shoppingen för lite strabucks!
 
SWAAAAG
 
 

SOOOOLIGT


Idag skiner solen, börjar bli standard nu men jag blir lika glad varje gång jag slår upp ögonen! Så när solen har tagit sig till vår altan blir det solning någon timme innan det är dags för jobbet. Direkt efter jobbet åker jag till David där det kommer vara lite goa människor förhoppningsvis höhö.
älskar den här tatueringen !