We're not broken just bent


Sitter nyduschad och ska snart gå och torka håret sen åker vi till landet över dagen där alla ksuiner på mammas sida är. Igår kväll åt jag med resten av släkten på white horse, oxfilépastan var galet god.  Sen bar det av till Märsta, där det ble en lyckadkväll om ni frågar mig.  Nu är jag dock väldigt trött efter bara några ynka timmars sömn...men sova kan man göra när man är död. Nu tjatar familjen på mig för vi måste åka snart. Seees!
 
 
 
 

GLAD PÅSK


igår satt vi och tittade på massor av gamla bilder med Svedbergs, sjukt vad mycket vi har gjort tillsammans med den familjen för att inte prata om hur mycket man har förändrats i utseende stil och beteende! Kommer ihåg hur jag och Alicia alltid skulle ha likadana kläder när vi var mindre.Och hur vi gömde oss på min sidovind VARJE gång de åt hos oss och kiknade av skratt när någon av de vuxna letade efter oss.
 
Skrattade tills jag inte fick luft åt de flesta bilder. herregud vad man såg ut! OBS dessa bilder är de MINDRE hemska, tänk er de värsta då. Av risk för mardrömmar eller eventuell blindhet av fulhet håller jag resten för mig själv. Nu tror ni att jag överdriver men ingen mår bra av att se de andra bilderna det kan jag lova.

 
Finns bara en sak att säga om den här bilden, GLASÖGONEN THERESE? WTF? kan berätta att jag levde i dessa några år, älskade och bada men hatade att få vatten i ögonen. Ingen fin bränna fick man heller. Alicia är dock väldigt söt!

Gotland för någon sommar sedan bilden bevisar att vi kan vara fina också. FUUCK vad härligt ! ge mig sommar!
 
        

Påsklov


Som ni kanske kunde klura ut av inlägget nedanför var jag och shoppade igår, älskar stan när solen lyser och värmen börjar komma :) jag och mamma tittade i lite affärer innan vi mötte upp pappa och åt sushiiiii!  Gott var det men jag har helt tappat bort mina skills med kinapinnar så jag var tvungen att be om barnpinnar, då gick det bättre. Inte så diskreta pinnar heller↓
På kvällen var tanken att vi skulle bowla med Christin, David och Adde men eftersom det var skärtorsdag så stängde det tidigt, men då kom dom till mig istället och vi tittade på film och pratade, trevligt trevligt. Hade inte träffat någon av dem på länge
 
Idag har jag inte hunnit göra så mycket, varit ute och sprungit och snart ska jag ta tag i mitt rum, för Svedbergs kommer över och äter middag hos oss ikväll!

Nytt i garderoben


 
 
 

Every flower must grow through dirt


Har inte bloggat nu på ett tag, det beror på att jag har drunknat i högen av saker sm måste göras och har knappt hunnit andas. Men nu är det ändring på det för idag är sista uppgiften innan lovet inlämnad och jag har "bara" muntligt nationella kvar...Hatar tal men det ska nog gå bra! Palla klaga på att lärarna lägger allt samtidigt detta mina vänner är sanningen↓
 
 
 

Djup rubrik right? Men ibland måste man ta lite skit, eller för att citera kapten Röd "ju mer dom spottar på mig , desto snabbare kommer jag blomma". Jag utmanar er att läsa texten utan att era huvuden börjar sjunga. Så stark hjärnkapacitet har inte jag iaf

kul liv


Hann inte blogga imorse innan jag stack iväg till jobbet. Det är iaf så jag har spenderat min dag, med att jobba. Tiden har släpat sig fram och det kändes mer som sju dygn än sju timmar...men nu är jag iaf hemma igen! och vad måste jag göra nu...? jo plugga. Kan man göra annat än att älska livet just nu? Tur att jag har bästa mormorn och morfarn iaf !
 

one year ago...


För nästan precis ett år sedan var det varmt vid det här laget inte som nu med minugrader osv! Som ni ser på bilderna kunde man gå runt i jeansjacka utan att frysa arslet av sig! Kollade tillbaka på lite bilder från ett år sedan ock kan konstatera att jag är glad att utseendet förändras...nu kommer ni säkert titta på bilderna och tänka men hon är ju prcis lika ful nu som då men jag tycker att det är skillnad så det så!

Fika paus i staden (inte den vackraste bilden men YOLO)
Träffade Maria på MakeUp store
tussilagorna (hur man nu stavar det ) hade börjat ploppa upp lite här och var!
Kvällsol på landet
Trion igen, den här gången i skolan , ser ni alla blommor i bakgrunden ?! sjukt...
 

sandpapper


Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Fick skjuts med Sara vilket var underbart! då slapp jag vänta på bussar och tåg i snön.Det känns att jag vaknade tidigt imorse för jag har ingen ork att ens gå upp till min säng utan har blivit sittande här med datorn i knät. Fast nu när jag kom att tänka på hur skönt det kommer vara att ta ut linserna, som just nu känns mera som sandpapper i ögonen, fylldes energin på lite.
Jag vill varna känsliga tittare (läs:läsare) för hemska bilder i inlägget. (hoppas ingen tror att jag försöker vara fin på dessa )

 
 
Så det ska jag göra ta ut linser fy fan vad skönt! och när jag ändå är uppe kan jag lika gärna krypa ner i sängen, god natt på er!

You are never fully dressed without a smile!


hallå alla glada(och de som inte är det hej på er också)!
Fått en underbar start på dagen idag, vaknade av mig själv imorse och tittade på telefonen och såg att min värdmamma taggad mig i ett inlägg på fb där hon välkomnade mig till familjen osv, jätte söt. Ännu gladare blev jag när jag såg alla gulliga kommentarer från okända amerikaner haha, tror att mitt år kommer bli awesome! 
Det gjorde inte ens något att jag vaknade halv sex på en ledig dag.
 
Jag lämnade inte sängens värme på någon timme utan låg kvar och lyssnade på musik och halvsov. Tittade på ett avsnitt av lying game och åt frukost. Sedan borde jag ha pluggat men kunde inte motstå vädret utan gick ut och sprang! Guuud vad jag har saknat det! Jag mår så otroligt bra nu! För att förtydliga mina känslor lägger jag till några utropstecken till !!!!!
 
 
Bara för att jag älskar min familj får ni denna vackra bild haha (RIP till min jacka btw som är trasig :( )

19/3


tänkte börja med att säga att ni kan ignorera inlägget nedanför, var lite trött och då blir allr kuligt. Ligger just nu i soffan (ååh berätta mer snälla) och har precis tittat på ett avsnitt av The lying game. Next up är att plugga till sam provet som jag har imorgon. Typical mig att börja med något sista dagen. Höll på att frysa ihjäl påvägen hem eftersom Sverige tyckte att vi behövde återuppleva vintern och bjöd på snö och kyla, tack för den...
 

äter frukt ur min fängelsekopp like a baaws!

Var hälsad


Eftersom min kollega och även kallad vän  Frida och jag var före vårat tidschema denna morgon anlände vi tidigt till vår läroanstalt. Istället för att misshushålla vår dyrbara tid tog vi vårat motorfordon till Coop där vi granskade utbudet. Dagens första timmar var med andra ord väl nyttjade. Vi anlände till vår utbildning vid rätt tidpunkt.

Hey little fighter, soon things will be brighter


sitter här och äter frukooost!
 
inte så taggad på skola idag, men heeeey vad ska man göra man måste ju.... Fastnar inte så bra på bilder idag, så här slutade mina försök att vara fin ↓.Nu måste jag gå och göra något åt det här ansiktet. Ha en bra måndag allihopa

one day baby, we'll be old


Inte för att han kommer se det här och även om han skulle det skulle han inte förstå ett ord, jag vill hur som hellst säga ett STORT grattis till "grandpa Fred". Han är inte direkt någon ungdom utan blir imponerande 95 år idag! Galet. Han har varit med om en hel del och har till och med ett museum i Puyallup som är en liten stad utanför Seattle. När han berättade hur gammal han var gick jag nog in i ett chocktillstånd eftersom det inte märks det minsta lilla. Han måste vara bland världens piggaste och gladaste 95 åringar. De få gångerna jag träffade han i USA hade han alltid sin skinnväst och cowboy hatt, charmigt!

släkten är värst


eller? nope inte min iaf. Dagen har spenderats hemma hos mina kusiner eftersom Tyra fyller tio idag (!!), hon är inte så liten längre, vart fan tog tiden vägen? Mysigt var det, har inte träffat den här delen av släkten på länge! Lekte massor med lilla Liam, och hans bilar. det är så kul eftersom han är så härlig och glad hela tiden! Fick reda på en rolig nyhet också.
 
 
Sötisar, Liam och Hampus

.